Mon. Feb 6th, 2023

Floresti/ Cu ce se mai lauda si ce ne mai promite primarul pe Facebook

Edilul Florestiului nu are (mai) are informatii proaspete despre reluarea lucrarilor de modernizare a strazii Eroilor sau despre cresa de pe strada Porii, de la Pensiunea “Carol”. Ezita chiar sa le mai si aminteasca in postari sau sa le raspunda florestenilor care-l chestioneaza pe aceste teme. 

In ultima postare pe pagina personala de Facebook, ieri, 17 mai, edilul ne anunta noi investitii in infrastructura viitorului: “puncte electrice de incarcare, statii moderne pentru autobuze si automate de bilete”.

“Investițiile în dezvoltarea durabilă și modernizarea infrastructurii sunt componente esențiale ale administrației noastre locale pentru crearea unei comunități puternice pentru viitor, cu baze solide și etape clar consolidate în dezvoltarea durabilă și modernizarea infrastructurii sunt componente esențiale ale administrației noastre locale pentru crearea unei comunități puternice pentru viitor, cu baze solide și etape clar consolidate.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Florești dorește, în parteneriat cu municipiul Cluj-Napoca, să pună umărul la dezvoltarea sistemului public de transport ecologic, prin achiziționarea de 18 autobuze electrice și 18 stații de încărcare. Astfel, din totalul de 18 stații ce vor fi achiziționate prin Proiect, o stație de încărcare autobuz va fi amplasată pe raza UAT Florești și două stații de încărcare pentru autoturisme.

Investiția suplimentară propusă de către administrația locală a comunei Florești va include în cadrul proiectului:
două stații de încărcare electrice pentru autoturisme,
două noi automate pentru eliberarea legitimațiilor de călătorie (inclusiv e-ticketing),
opt stații moderne pentru transportul în comun,
– dronă pentru supravegherea zonelor cu pericol de calamități naturale
șase panouri electrice de informare CTP”, ne informeaza primarul pe Facebook, in deja arhicunoscuta “limba de lemn.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11