Sun. Jan 29th, 2023

Floresti/Consiliul Local/ Bugetul Local pe 2021 a fost aprobat in unanimitate de voturi

Consilierii locali floresteni s-au reunit astazi, 20 aprilie, in mediul online, intr-o sedinta cu caracter ordinar pentru aprobarea “Proiect de Hotarare privind aprobarea Bugetui Local al comunei pe 2021”.

Sedinta a durat 33 de minute. Comisiile economic si juridic au dat aviz favorabil proiectului de hotarare privind bugetul local pe 2021. Toti cei 19 consilieri au votat “pentru”.

Primarul B. Pivariu a lecturat de pe o foaie o “salba” de multumiri tuturor celor implicati in redactarea proiectului de buget si celor care l-au aprobat, iar florestenilor le-a transmis ca “prin aprobarea bugetului am stabilit viitoare directii pentru stabilirea cresterii calitatii vietii in Floresti si pentru transformarea Florestiului intr-o localitate model“.

Presedintele de sedinta, consilierul Anca Iakab Chirca (PNL) a tinut sa afirme inaintea inchiderii sedintei ca “bugetul Florestiului pe 2021 este cel mai bun de la Revolutie incoace!”.

Anca Iakab Chirca, pentru cei mutati dupa 2012 in Floresti, dar si pentru cei care au “deschis” mai tarziu “televizorul, radioul si laptopul”, este fostul consilier personal al primarului Ioachim Vancea in mandatul 2008-2012, iar in legislatura 2012-2016 a detinut calitatea de consilier local din partea PDL.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11