Tue. Jan 31st, 2023

Floresti/ Consilierii locali vor aproba un proiect venit de la Emil Boc, via C.L. Cluj-Napoca

Consilierii locali floresteni vor aproba maine, joi 24 martie, in cadrul sedintei cu caracter ordinar, ora 16.00 si publica dupa aproximativ doi ani, “Proiectul de hotarare privind Acordul de Asociere intre Municipiul Cluj-Napoca si UAT-urile Gilau, Floresti si Apahida, pentru realizarea, in parteneriat, a Studiului de Fezabilitate, a Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z.), a documentatiei tehnice pentru autorizatia de construire (D.T.A.C.), precum si a tuturor studiilor conexe obiectivului de investitii „Amenajare coridor de mobilitate urbană durabila (pietonal si velo) de-a lungul raului Somes”.

In urma cu doua saptamani, acest proiect a fost votat cu unanimitate de voturi de catre consilierii municipiului Cluj-Napoca.

Acest proiect face parte din Planul de Mobilitate Durabila 2021-2030.

Ce a declarat Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, la finalul sedintei despre proiect:

“Obiectivul culoarului de mobilitate nemotorizată este de a conecta Municipiul Cluj-Napoca cu zona sa metropolitană. Pe lângă utilitatea oferită în materie de mobilitate urbană, coridorul va fi o atracție în sine pentru cei aflați în căutarea unor activități de agrement.

Astfel, râul Someș va fi transformat într-un element natural valoros care contribuie la dezvoltarea orașului din două perspective: cea ecologică și cea a mobilității sustenabile. Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe websiteul primăriei”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11