October 1, 2023

Floresti, avem doua probleme: avarie la “Magistrala 1400” apa potabila (str. Ioan Rusu) si un comunicat semnat, poate nu si scris, de catre primar!

Angajatii Companiei de Apa Somes SA lucreaza de cateva ore bune la remedierea avariei survenita la “Magistrala de 1400” apa potabila, strada Ioan Rusu, in locatia unde, in ultimii trei ani, a mai efectuat cel putin doua reparatii, inclusiv refacerea unui gard.

Dupa golirea gropii de apa se va trece la sistarea furnizarii apei pentru ca “Magistrala de 1400” sa poata fi reparata, ne-a declarat unul dintre angajatii Companiei de Apa Somes SA.

Acesta nu ne-a precizat pe care dintre strazile din partea de Est a Florestiului se va sista furnizarea apei si pentru cat timp, iar un comunicat oficial din partea CASSA nu am primit.

A “doua problema”: pe site-ul PRIMARIEI FLORESTI am citit acest comunicat. Unul prost conceput si plin de greseli gramaticale.

Cititi-l si…ale voastre sunt comentariile!

INCHIDERE STRADA

“Calea de acces e inchisa de la intersectia cu Cetatii, pana la Pensiunea Maria, langa Biserica. Dinspre Eroilor e permis accesul doar al riveranilor.
Asadar, atentie, pe Ioan Rusu nu se poate intra dinspre Eroilor, pentru a ajunge in Cetatii. 
Posibil ca lucrarea sa se finalizeze la noapte, daca nu, cel tarziu maine, vineri, pana la ora 08.00. 
Pentru moment lasam la o parte faptul ca CASSA ne anunta ca cere acordul JOI la ora 14.49, ca de joi, de la ora 12 !!!! sa inchida o strada din Floresti. Pentru moment, intrucat acum e important ca lucrarea sa se finalizeze !” – Horia Petru Șulea, primarul comunei Florești

P.S. Termenele invocate de catre CASSA nu au fost respectate. Imaginile au fost surprinse in jurul orei 12.00!!!