March 21, 2023

Floresti/ A fost aprobata noua retea educationala/ Prin inchirierea unei cladiri s-au creat aproximativ 100 de locuri la gradinita “Cetatea Fetei”

Consilierii locali floresteni au aprobat ieri, miercuri 15 iunie, un proiect de hotarare privind modificarea si completarea retelei scolare a untatilor de invatamant preuniversitar de pe raza comunei Floresti pentru anul scolar 2022-2023.

Primaria Floresti, mai precis actuala administratie, nu a luat in calcul construirea unei noi gradinite, ci inchirierea unei cladiri (n.red. nespecificata in referatul care a insotit proiectul!) in care vor fi create aproximativ 100 de locuri suplimentare in cadrul Gradinitei “Cetatea Fetei”.

Potrivit referatului, “Gradinita Cetatea Fetei functioneaza cu un efectiv de 294 prescolari repartizati in 12 grupe, iar in cladirea inchiriata vor mai fi scolarizati aproximativ100 copii. Gradinita cu Program Prelungit Floresti functioneaza cu un numar de 795 de copii si care sunt impartiti in trei locatii si modificarea denumirii in Gradinita cu Program Prelungit << Lumea culorilor>> Floresti”