Wed. Feb 8th, 2023

Floresti// 2,4 milioane de lei pentru modenizarea iluminatului public

Administratia locala anunta ca aproximativ 2,4 milioane de lei au fost obtinuti pentru continuarea proiectelor de modernizare si eficientizarea iluminatului public, dar si pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrica.

Un nou proiect depus pentru finanțare a fost aprobat la Administrația Fondului de Mediu și vizează aplicarea politicilor de eficientizare a consumului de energie electrică și gazelor cu efect de seră, și reducerea cheltuielilor generate de instalații învechite și depășite tehnologic. 

Urmărim îmbunătățirea climatului general de siguranță socială, aducem iluminatul public la standarde înalte. Vor fi înlocuite aparatele de iluminat existente, cu unele moderne prevăzute cu toate accesoriile. 

Această primă etapă va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus, respectiv în Florești pe străzile: Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului, V. Gârboului”, a declarat primarul localitatii.

Pana atunci, poate administratia locala va reusi sa schimbe stalpul de iluminat public lovit de un autoturism in aceasta saptamana pe strada Cetatii, care sta sa cada in capul pietonilor, si alti stalpi care nu functioneaza de cateva saptamani/luni pe unele strazi. Reclamatii se fac, dar cine sa le citeasca si sa le rezolve!?

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11