Sat. Feb 4th, 2023

Floresteni, pregatiti-va sa-i cunoasteti pe rromii din Pata Rat. “ADI ZMC” a cumparat in secret 11 apartamente pentru ei. Vezi pe ce strazi!

Pe 29 APRILIE va informam ca in Floresti s-ar putea sa SOSEASCA mai multe familii de Rromi din Pata Rat, de la Groapa de Gunoi, in urma unui proiect dezvoltat de catre ADI Zona Metropolitana Cluj si impus primariilor din Apahida, Baciu, Floresti si, probabil, Cluj-Napoca.

Ei bine, colegii de la site-ul Stiri de Cluj (stiridecluj.ro) au aflat si adresele celor 11 apartamente achizitionate in Floresti – in mare secret – de conducerea ADI Zona Metropolitana Cluj, mai precis de presedintele Zoltan Coraian.

“Asociația Metropolitană Cluj a cumpărat apartamente din fonduri din Norvegia, adică patru milioane de euro. Rromii de la Pata Rât vor fi mutați și în Florești, chiar dacă nu într-un imobil nou construit, ci în apartamente deja terminate.

Adunarea Generală a Asociației Metropolitane a decis ca președintele acesteia, Zoli Corăian, să cumpere în condiții de maximă anonimitate, proprietăți imobiliare, terenuri și apartamente. După ce la Apahida au cumpărat mai multe terenuri, unde deja se construiesc două locuințe multiple, cu 18 apartamente, la Florești au fost cumpărate 11 apartamente, care sunt situate în diferite blocuri din localitate.

Apartamentele din Florești vor fi închiriate cu suma de maxim 100 de lei pe lună și vor fi complet utilate. Romii săraci de la Pata Rât vor fi mutați până la finalul lunii iulie.

FLOREȘTI:

* Strada Stejarului 26, et. 1, ap 15
* Strada Stejarului – apartament separat
* Strada Stejarului – apartament separat
* Strada Urusagului 30, et. 1, ap. 11
* Strada Urusagului 30 – apartament separat
* Strada Florilor 312, sc. 1, et. 1, ap.8
* Strada Sesul de Sus, 69, sc. 1, etaj retras, ap. 13
* Strada Tineretului, nr. 34 C, parter, ap. 1.
* Strada Tineretului 34 E, parter, ap. 1
* Apartament Floresti
* Strada Urusagului 20, sc. 2, et. 3, ap. 13
“, ne informeaza stiridecluj.ro

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11