April 12, 2024

FiPoQualis// Prestari servicii de masaj pe scaun – On site chair masage (Advertorial)

Masajul pe scaun, este realizat cu ajutorul unui scaun portabil, special conceput astfel incat odata asezat pe el sa te simti comfortabil si relaxat. Un atu al acestui tip de masaj este faptul ca nu se folosesc uleiuri sau creme si nici nu trebuie sa te dezbraci.

Scaunul de masaj, cu un design ergonomic, sustine capul, trunchiul, bratele si picioarele astfel incat corpul ramane intr-o pozitie verticala, care faciliteaza alinierea adecvata a coloanei vertebrale. Odata asezat in aceasta pozitie poti respira mai profund, astfel ritmul de respirare si pulsul scad, fapt care aprofundeaza starea de relaxare.

In aceasta pozitie terapeutul poate masa zona capului, gatului, umerilor si a spatelui, dar de asemenea are acces si la brațe. In realizarea masajului pe scaun se foloseste o combinatie de mai multe tipuri de masaje cum ar fi – masaj clasic, sportiv terapeutic, japonez la acestea adaugandu-se manevre de streching.

La FipoQualis, chair massage este realizat de catre terapeutii calificati si instruiti spre a aduce atat relaxarea cat si beneficiile dorite de clienti.

 

Beneficiile masajului pe scaun

 1. Îmbunătățirea consistenței, elasticitățiiși mobilității pielii.
 2. Creşterea supleții şi ameliorarea circulaţiei sângelui la nivelul ţesutului subcutanat şi conjunctiv.
 3. Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, cu creşterea cantităţii de oxigen la nivelul ţesuturilor şi cu eliminarea mai rapidă a deşeurilor toxice provenite din activitatea muşchilor.
 4. Activarea circulaţiei limfei din căile limfatice cu o resorbţie mai rapidă a lichidelor interstiţiale şi a edemelor.
 5. Afecţiuni ale aparatului locomotor – reumatismale, neurologice, posttraumatice, psihogene – afecţiuni articulare, miozite, miofasciite, miogeloze, celulite, nevrite şi polinevrite, retracţii musculo-tendinoase, contracturi musculare, hipotrofii şi atrofii musculare de diferite cauze.
 6. Afecţiuni ale aparatului cardiovascular – staze venoase şi limfatice, cu edeme circulatorii periferice.
 7. Afecţiuni dismetabolice – obezitate, diabet, gută.
 8. Pediatrie – anemii, rahitism, sindroame hipoanabolice.
 9. Geriatrie – tratament de întreţinere şi stimulare a musculaturii scheletice şi a metabolismului diminuat, după explorări paraclinice.
 10. Afecţiuni ginecologice – inflamaţii cronice, ptoze uterine, aderenţe.
 11. Optimizarea formei sportive.
 12. Sedentarism.
 13. Profilaxie secundară.

Masajul pe scaun efectuat cu regularitate la locul de muncă previne neplăcerile pricinuite de poziția șezând menținută timp îndelungat în fața calculatorului.

 

Ambient relaxant

Terapeuti profesionisti si dedicati catre necesitatea de relaxare a clientilor
Calitate umana (pentru noi conteaza cel mai mult)
Aromoterapie
Muzica de relaxare

Contactați-ne acum

e-mail: fipoquallis@gmail.com

Telefon: 0770945914