Tue. Feb 7th, 2023

Femeie violata in camera unui hotel din “buricul” Clujului. Violatorul a fost retinut pentru 30 de zile!

Un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut de polițiști sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu. Acesta este acuzat că a violat o femeie care era cazată în hotelul Victoria din Cluj-Napoca.

Potrivit Cluj24.ro, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat în 16 august și o percheziție la locuința tânărului, în urma căreia au fost ridicate hainele pe care le-a purtat în momentul agresiunii.

Poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către femeiea de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

După ce au identificat autorul, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de marți, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Cluj24.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11