Sun. Feb 5th, 2023

Exista in Floresti o strada mai plina de balti si cu trotuare blocate de masini ca Florilor? Vezi o galerie foto!

Revenim cu subiectul “circulatia pietonului in Floresti” si publicam astazi noi imagini de pe ce noi consideram a fi cea mai murdara si plina de balti strazi din localitate.

Zeci de balti de diferite dimensiuni, toate formate in ciuda gravitatiei… in aval sau amonte de o gura de canalizare, ca asa a stiut constructorul CRIDOV sa taseseze covorul asfaltic, se intind pe toata lungimea strazii, care doar scurta nu este.

strada florilor mizerie 013

In plus, trotuarele acestei strazi sunt imposibil de folosit. La orice ora din zi si noapte acestea sunt blocate de catre autoturisme si autovehicule, iar cele care “si-au pierdut locul de onoare pe trotuare” sunt parcate pe terenurile neimprejmuite si pline de noroi.

strada florilor mizerie 003strada florilor mizerie 004strada florilor mizerie 009strada florilor mizerie 006strada florilor mizerie 011

In aceste conditii, circulatia pietonului se desfasoara exclusiv pe axul drumului, cu ochii-n patru pentru a nu fi accidentat sau stropit din cap si pana-n picioare de un vitezoman.

Scurtul nostru material nu se incheie fara a mai semnaliza disparitia unui gratar metalic care acopera canalul colector de pe strada Muncitorilor, dar si cu aparitia a inca a unei CANAPELE.strada florilor mizerie 016strada florilor mizerie 017 strada florilor mizerie 001

De aceasta data, canapeaua nu a mai fost scoasa la oferta pe strada Eroilor, ci pe Florilor, langa tomberoane.

 

Codin SAMOILA

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11