Fri. Dec 9th, 2022

EXCLUSIV// S-a expropriat un teren pentru Modernizarea strazii Somesului

La Biroul de Achizitii si Investitii Publice din cadrul Primariei Floresti se intocmesc ultimele documente necesare demararii lucrarilor de “Modernizare trama stradala Somesului”, dupa ce actele de expropriere a terenului in suprafata de 1840 metri patrati (vezi foto), conform articolelor 18-20 din Legea 255/2010, cu cei trei propietari (!), au fost perfectate.

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit inspectorului Marius Manu, lucrarile de modernizare ar putea incepe dupa data de 15 iulie.

Contactat telefonic, primarul Horia Sulea ne-a oferit cateva informatii tehnice despre acest proiect de modernizare a strazii Somesului.

Actele de expropriere au fost incheiate. Mai sunt cateva aspecte de pus la punct pentru demararea lucrarilor de modernizare prin largire a strazii Somesului de la intersectia cu Avram Iancu si pana la jonctiunea cu strazile Horea si Stadionului.

Pe aceasta portiune, strada Somesului va avea doua benzi de intrare si doua de iesire, acestea fiind delimitate de un scuar (n.red. spatiu verde aflat de obicei la o incrucisare de strazi).

Pe partea dreapta a strazii Somesului, cu intrare de pe Avram Iancu, va fi amenajata o parcare si o banda dedicata autobuzelor.

Vor fi amenajate trotuare pe ambele sensuri si, deasemenea, toate retelele vor fi introduse in subteran. La final, semafoarele si trecerea de pietoni vor fi relocate in imediata apropiere a noii intersectii”, ne-a declarat Horia Sulea, primarul Florestiului.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11