April 12, 2024

Elevii floresteni din ciclul primar vor invata in noua scoala din “Cetatea Fetei”!

Administratia locala floresteana organizeaza in zilele de 6 si 7 septembrie “Ziua Portilor Deschise”, eveniment secundar la “Zilele Floresti 2019”, prilej pentru vizitarea noii scoli si crese din Cartierul “Cetatea Fetei”.

Primarul Horia Sulea ne-a declarat ca incepand cu prima zi a noului an scolar 2019-2020, elevii floresteni din ciclul primar, clasele 0-4, vor invata in Scoala din “Cetatea Fetei”.

“Un numar de 26 de clase de ciclu primar, repet 26, vor fi mutate in noua scoala. Sunt 9 clase grupa pregatitoare! S-a terminat cu scoala in doua sau trei schimburi si cu sali de clase inchiriate.

Anul viitor vom gandi o nou structura in ceea ce priveste arondarea pentru partea de liceu, gimnaziu si scoala primara. Pot sa spun ca si cresa din Cetatea Fetei este pe punctul de a fi finalizată și de lucrează pentru finisaje și curățenie.

Ii invit pe floresteni, ca pe 6 si 7 septembrie, sa vina in numar cat mai mare sa viziteze scoala si prima cresa a Florestiului.”

In jurul datei de 20 septembrie, Primaria Floresti va anunta care sunt conditiile de inscriere copii, respectiv de angajare personal.

C.S.