April 15, 2024

E OFICIAL: Robbie Williams va concerta la Cluj, la UNTOLD!

Organizatorii UNTOLD au anunțat, luni, la Cluj, că, Robbie Williams, cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, și câștigător al premiilor BRIT, vine la ediţia din 2019.

“Suntem bucuroși că am reușit, în acest an, să aducem la Cluj cel mai tare entertaiment al vremurilor noastre, dacă e să-l numesc așa, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a reușit să vândă peste 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. (…) E un show special pentru că, anul acesta, cred că în Europa, are doar trei spectacole, iar unul este la Untold”, au transmis organizatorii.

Robbie Williams (născut în 13 februarie 1974) este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, și câștigător al premiilor Brit.

Și-a început cariera ca membru al trupei Take That, în 1990. În 1995, a părăsit formația, după ce vânduse 25 de milioane de copii, pentru a-și începe cariera solo. Solo a vândut peste 55 de miloane de albume, și 17 milioane de single-uri.

Williams a intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. Este câștigătorul a mai multor premii, inclusiv 15 premii Brit și șase premii Echo. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat drept cel mai bun artist al anilor ’90.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net