July 20, 2024

Dupa 8 luni, Compania Nationala de Investii si-a dat acordul pentru sustinerea financiara a Construirii Complexului Sportiv Floresti

Pe data de 4.12.2019, Unitatea Administrativ Teritoria la Floresti a trimis catre Compania Nationala de Investitii din cadrul M.L.P.A.D. o solicitare prin care solicita finantarea construirii Complexului Sportiv de pe strada Tautiului, pe partea sudica a fostului Poligon, in imediata padure.

Dupa 8 (opt) luni, mai precis pe 5 august 2020, Compania Nationala de Investitii informeaza U.A.T. Floresti ca “finantarea obiectivului de investitii solicitat a fost introdus pe Lista sinteza a subprogramului “Complexuri Sportive” aprobata prin Ordin M.L.P.D.A. nr. 3576/05.08.2020.

C.N.I., important acest apect (!), mentioneaza: “finantarea obiectivului de investitii solicitat se va realiza in corelare cu alocatiile bugetare destinate Programului National de Constructii de Interes Public sau Social…” (vezi foto!)

Primarul Horia Sulea a anuntat ca acest Complex Sportiv propus spre finantare de catre C.N.I. va fi format din mai multe terenuri de sport (baschet, mini-fotbal, tensi), unul de aventura, cu mai multe module specifice, si un altul destinat exclusiv agrementului.