April 15, 2024

Doua sedinte de C.L. Floresti in aceasta saptamana

Primarul H.Sulea a convocat Consiliul Local Floresti pentru doua sedinte, una cu caracter extraordinar, astazi 18 iune, ora 16.00, cu doua proiecte pe ordinea de zi, respectiv cu caracter ordinar programata pentru joi 21 iunie, cu (doar) 23 de proiecte de hotarari, dintre care majoritatea PUZ-PUD-uri.

Ordinea de zi a sedintei cu caracter extraordinar (luni 18 iunie):

Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Asociere dintre Ministerul Sănătății și Comuna Florești, în vederea actualizării PUZ emis de Comuna Florești și pentru îndeplinirea altor obiective privind realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Proiect de hotărâre privind APROBAREA STUDIULUI DE FEZABILITATE SI A INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI ” Modernizarea si reabilitarea sistemului de iluminat public pe strada Eroilor din comuna Floresti jud. Cluj.

Ordinea de zi a sedintei cu caracter ordinar (joi 21 iunie):

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2018.

 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării de servicii de asistență, consultanță și reprezentare juridică în vederea reprezentarii Comunei Florești prin Primar, în situația litigioasă privind neexecutarea contractului de lucrări nr. 34.720 din 19.11.2014, aferent investiției ” Proiectarea și lucrări de construire școală P+2E, împrejmuire , branșamente utilități pe b-dul Cetatea Fetei, sat Florești, comuna Florești și solicitarea de prelungire a contractului.

 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea intabularii în Cartea Funciară în favoarea comunei Florești a dreptului de proprietate asupra Teren arena sportivă situat în comuna Florești str. Someșului f.n.

 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului-cadru privind stabilirea condițiilor de înființare a posturilor în afara organigramei și a criteriilor pe baza cărora se stabilește procentul de majorare salarială pentru activitatea prestată în proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile la nivelul comunei Florești

 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „REACTUALIZARE PUZ SPITALUL REGIONAL CLINIC DE URGENȚĂ CLUJ, CU AMPLASAMENT ÎN COMUNA FLOREȘTI, JUDEȚUL CLUJ PENTRU CIRCULAȚIE RUTIERĂ, TRAMĂ STRADALĂ, DRUMURI DE ACCES ȘI INFRASTRUCTURĂ TEHNICO-EDILITARĂ, aprobat cu HCL nr. 127/03.07.2007 și reactualizat cu HCL nr. 108/14.06.2011 corelat cu Reglementari urbanistice circulație rutiera-trama stradală aprobat cu HCL nr. 160/29.12.2016”, strada AVRAM IANCU, nr. 370-374.

 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E+M”, situat în localitatea Florești, str. Răzoare, F.N., având ca beneficiari pe OLARU HOREA-ALEXANDRU și TOPȘA MIHAELA-CARMEN.

 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE SPAȚIU COMERCIAL”, situat în localitatea Florești, str. Simion Bărnuțiu, nr. 1-5, având ca beneficiar pe SC PITAS INVESTMENTS SRL.

 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” conform PUZ aprobat cu HCL nr. 37/08.04.2016, situat în localitatea Floresti, str. Pădurii, F.N, având ca beneficiar pe CĂPUȘAN NICOLAE si CĂPUȘAN CAMELIA.

 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE, 2 CORPURI, CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M(Er)”, situat în localitatea Florești, str. Tineretului, F.N, având ca beneficiari pe PERȘA RADU, PERȘA TIMEA-MAGDALENA.

 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME 2 IMOBILE D+P+2E SI 3 IMOBILE D+P+4E+ER ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. Someșului, F.N, având ca beneficiar pe SC TSI INVEST SRL

 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – DEMOLARE CONSTRUCȚIE EXISTENTĂ ȘI CONSTRUIRE IMOBIL MIXT CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+E+M CU FUNCȚIUNI DE COMERȚ/SERVICII ȘI LOCUIRE, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE” ,situată în localitatea Florești, str. Cetății, nr. 34, având ca beneficiari pe URASI PETCU MIRABELA.

 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE D+P+2E+M, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”,situate în localitatea Florești, str. Teilor, F.N, având ca beneficiari pe COȚA VASILE, COȚA GABRIELA-MARIANA, HANDRU AUREL, HANDRU ADRIANA-CRINA.

 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er, situat în localitatea Florești, str. Prof. Mocan Dumitru, F.N, având ca beneficiar pe SC MOBITIM INVEST SRL.

 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE 3 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE ȘI DOTĂRI D+P+E+M(Er), ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJARE INTERIOARĂ, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI, OPERAȚIUNI NOTARIALE (DEZMEMBRARE)”, situat în localitatea Florești, str. Teilor, F.N, având ca beneficiari pe SC GENERAL INVEST TEAM SRL.

 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE DOUĂ IMOBILE CU FUNCȚIUNI MIXTE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+D+P+3E, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI RACORDURI, BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”,situate în localitatea Florești, str. Stejarului, F.N, având ca beneficiari pe SC TENANGO SRL și SC BIA GABI CONSTRUCT SRL

 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru lucrarea ÎNTOCMIRE P.U.Z. – INTRODUCERE ÎN INTRAVIAN ȘI REGLEMENTĂRI URBANISTICE PENTRU ANSAMBLU REZIDENȚIAL TĂUȚI VEST – LOCUINȚE D+P+M, D+P+1E+M, DOTĂRI ȘI SERVICII”, situat în comuna Florești, sat Tăuți, având ca beneficiari pe CADAR HORTENSIA si asociatii.

 17. 17.Proiect de hotărâre privind privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești , strada PROF. IOAN RUSU nr. 74, beneficiari Bica Lucian și Bica Viorica Marioara.

 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ÎNTOCMIRE P.U.Z. – PARCELARE ȘI CONSTRUIRE LOCUINȚE FAMILIALE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E – EXTINDERE P.U.Z. APROBAT CU H.C.L. NR. 103/07.09.2010”, situate în comuna Florești, sat Luna de sus, F.N. ,având ca beneficiari pe FAZAKAS MIHAI, FAZAKAS MIHAELA, PAVEL-SIMON FLORIN, PAVEL-SIMON ADRIANA, SZAKACS LADISLAU, SZAKACS MARGARETA, POP DAN, POP NICULINA, ALBERT ERZSEBET, HINDRICH IOSIF, KEGYE LEANCA.

 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E+M, ÎMPREJMUIRE, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești, str. Cetății. F.N, având ca beneficiari pe JULEAN DORINA, JULEAN HORAȚIU MARIAN, JULEAN RADU DORIN, POPA LUCIA IONELA, HOROBA RAMONA RODICA.

 20. 20.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINȚE COLECTIVE P+2E, ÎMPREJMUIRE ȘI AMENAJARE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești , str. Sub Cetate, F.N, str. având ca beneficiari pe CRĂCIUN-OLTEAN HOREA.

 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE ȘI SPAȚII COMERCIALE S+D+P+2E”, situat în localitatea Florești, str. Valea Gârboului, F.N., având ca beneficiari pe SC ARGANDA SDG SRL.

 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea documentația pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, , situat în localitatea Florești, str. Porii, F.N., având ca beneficiari pe SC AUTO MAD COM SRL.

 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ÎNTOCMIRE P.U.Z. – CONSTRUIRE IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE ȘI FUNCȚIUNI COMPLEMENTARE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S(D)+P+7E+Er, ORGANIZARE DE ȘANTIER, EXTINDERE REȚELE EDILITARE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI, AMENAJĂRI EXTERIOARE, ILUMINAT STRADAL ȘI ÎMPREJMUIRE”, situat în localitatea Florești, str. Răzoare, nr. 11, având ca beneficiari pe SC POLUS RESIDENCE SRL.