Mon. Jan 30th, 2023

Dotorul D.M.Nicolau s-a suparat pe partid si nu mai candideaza!

Intr-o postare pe Facebook, Dr. Dan Mihail Nicolau ne informeaza ca a decis sa demisioneze din calitatea de membru al Partidului Romania Unita si din toate funtciile detinute in conducerea partidului.

dan_nicolau_0

Va reamintim, Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 38 Floresti i-a respins acestuia candidatura la functia de primar.

“Analizand lista de sustinatori depusa de candidat se observa din totalul de 331 de sustinatori inserati doar un numar de 51 de sustinatori indeplinesc conditiile de validitate potrivit legii 115/2015.

Nu in ultimul rand se poate observa ca se repeta de mai multe ori numele, prenumele, datele de identitate, adresele aceleeasi persoane respectiv numitii MARCUS COSTEL, MARCUS IULIAN, LINGURAR GHEORGHE, LINGURAR MARIA, FILIP ROZALIA, se regasesc de doua ori pe listele de sustinatori asa incat vor fi luati doar o singura data in calcul.

Biroul Electoral al Circumscriptiei nr. 38 Floresti Hotaraste:

Respinge candidatura inregistrata de catre D-nul Dan Mihai Nicolau, candidat din partea PRU la Biroul Electoral de Circumscriptie Comunala nr. 38 Floresti pentru functia de primar al comunei Floresti ca neindeplinind conditiile de fond prevazute de lege.”

Iata si postarea dr. D.M.Nicolau, asa cum a fost redactata:

“ASTAZI, 17.05.2016 AM DEMISIONAT DIN CALITATEA DE MEMBRU AL PARTIDULUI ROMANIA UNITA SI DIN TOATE FUNCTIILE DETINUTE IN CONDUCEREA PARTIDULUI.
DE ASEMENA FAC PUBLICA DECIZIA MEA DE A MA RETRAGE DIN CALITATEA DE CONSILIER LOCAL IN CAZUL IN CARE LISTA PRU VA ADUNA SUFICIENTE VOTURI PENTRU VALIDAREA POZITIE 2 DIN LISTA.

ORICE ASOCIERE A PARTIDUL ROMANIA UNITA CU NUMELE MEU , IMAGINEA MEA SAU A PROIECTELOR PREZENTATE PUBLIC SI CARE SUNT PROPRIETATEA MEA PRIVATA, ESTE PROSCRISA SI NEAVENITA.”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11