April 15, 2024

Donezi sânge şi mergi gratis la Untold şi Neversea

Untold continuă și în acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din România și din Europa, Blood Network.

Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge Și Eu Donez, organizatorii Untold și Neversea au lansat miercuri, 14 iunie, campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România și care a demarat în 2016 prima Rețea a Donatorilor Benevoli de Sânge din țară.

Campania se desfășoară în perioada 14 iunie – 10 iulie. Și în acest an, festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din patru orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Timișoara și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08:00 şi 12:00 vor primi un bilet gratuit la Untold sau la Neversea.

Cluj-Napoca: 17, 18 iunie – Bulevardul Eroilor

Bucureşti: 24, 25 iunie – Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle

Timişoara: 1, 2 iulie – Iulius Mall

Constanţa: 1,2 iulie – Parcul Tăbăcăriei 

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit la Untold sau Neversea.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de e-mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

Untold – reducerea este de 15O lei + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

Neversea – reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și Eu Donez înseamnă 4.000 de membri, dintre care peste 1.700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Untold 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

sursa: ziuadecj.realitatea.net