May 21, 2024

Dej// Tentativa de viol oprita de politisti, iar o minora era partida de sex pentru iubitul mamei si un alt barbat

Un barbat in varsta de 34 de ani a fost retinut de politistii din Dej, fiind acuzat de tentativa de viol. Acesta a incercat sa forteze angajata unui hotel sa intretina cu el relatii sexuale, desi a fost refuzat in repetate randuri, conform Dejeanul.

Urmeaza ca barbatul sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Politistii spun ca in 29 seprembrie, in jurul orei 4:30 au fost sesizati de o tanara in varsta de 30 de ani din Caseiu, ca, in timp ce se afla la locul de munca, a fost victima unei agresiuni. Femeia lucreaza ca receptionera la un hotel, insa in weekend incaseaza si banii pe biletele de intrare intr-un club alaturat hotelului. Femeia le-a spus politistilor ca barbatul a inceput sa o agaseze imediat dupa ce a intalnit-o la intrare, dar si pe parcursul intregii nopti. Mai apoi, dupa ce tanara s-a retras la receptia hotelului, barbatul a intrat peste ea, incercand sa o agreseze sexual. Fata a incercat sa se adaposteasca intr-un birou, dar acesta a urmat-o. Angajata a apucat sa sune la 112, iar la fata locului s-au prezentat de urgenta politistii. In urma audierilor, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si astazi urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Un alt caz tulburator ne parvine tot din Dej.

O minora in varsta de 14 ani ar fi fost constransa in repetate randuri sa intretina relaxii sexuale cu concubinul mamei sale, un barbat cu 30 de ani mai in varsta.

Potrivit Dejeanul,exista suspiciuni ca de mai multe ori, barbatul si-ar fi chemat si un prieten sa profite de minora. Cum a aflat de cele intamplate, mama fetei a mers direct la politie, iar cei doi au fost retinuti.

Politistii spun ca au fost sesizati de mama fetei in varsta de 14 ani. Aceasta le-a relatat oamenilor legii ca iubitul ei ar fi obligat-o pe fiica ei sa intretina cu el relatii sexuale, in repetate randuri. De asemenea, exista banuiala ca de cateva ori, la oribilele fapte ar fi participat si un prieten al barbatului in varsta de 20 de ani. Urmeaza ca politistii sa stabileasca cu exactitate perioada in care s-ar fi produs faptele si de cate ori a fost abuzata minora.

Pana atunci insa, cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Dej, pentru a se dispune alte masuri preventive.

Sursa: Dejeanul