December 8, 2023

Deflagratie puternica intr-un bloc din cartierul Grigorescu. O tanara de 21 de ani se zbate intre viata si moarte!

O explozie puternică a avut loc duminică dimineața într-un bloc din cartierul clujean Grigorescu, soldat cu rănirea gravă a unei persoane și cu importante pagube materiale.

explozie grigorescu

 

UPDATE: ora 15.00 – Bilantul exploziei: tanara de 21 de ani se afla in coma si a fost transportata la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu arsuri pe 46 la suta din suprafata corpului; sapte locuinte au fost avariate si 24 de masini au suferit daune. Tanara locuia in chirie!

Conform citynews.ro, deflagrația s-a produs în jurul orei 6:15, la un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Fântânele. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD, precum și o ambulanță de la SAJ Cluj, Poliția și Jandarmeria.

O femeie a fost grav rănită în urma incidentului, aceasta fiind transportată cu o autospecială SMURD la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Locuința a fost complet distrusă de suflul exploziei, iar alte apartamente aflate în apropiere sau chiar și la etajele superioare au suferit pagube. De asemenea, mai multe mașini, aflate atât în parcarea de pe strada Fântânele, cât și de pe strada Paul Ioan, au fost avariate.

explozie grigorescu 2

În urma exploziei, o tânără în vârstă de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Potrivit pompierilor, aceasta s-a trezit dimineața, a aprins un bec și casa a explodat.

Sursa si Foto: citynews.ro