April 19, 2024

[ VIDEO ] Daniel Ghita, Luptator K1 si ex-SPP-ist, a anuntat INFIINTAREA GUPARII PARAMILITARE “PATRULA LUI VLAD TEPES”!

Naţionaliştii români au organizat azi primul Congres al formaţiunii Partidul  România Unită (PRU), organizat la Bucureşti, la Romexpo. În prezenţa a peste 1200 de delegaţii din toată ţara, congresul a fost deschis de deputat Bogdan Diaconu, preşedinte al partidului şi unic candidat la funcţia de preşedinte al partidului.

ghita pru

Conform site-ului stiripesurse.ro, la congres au participat şi reprezentanţi ai celorlalte partide din România, insa de departe cea mai importantă prezenţă este cea a reprezentaţilor Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, precum şi a amabasadei Republicii Populare Chineze la Bucureşti.

In cadrul congresului, Luptătorul K1, Daniel Ghiță a rostit un discurs extrem de dur în care a vorbit despre situația politică și socială din România.

Ex-SPP-istul Daniel Ghiță a anuntat constitiuirea GRUPARII PARAMILITARE “PATRULA LUI VLAD TEPES”!

vlad tepes

Daniel Ghiță, care a devenit membru al Partidului România Unită și va candida la Primăria Sector 3 din partea formațiunii, a fost unul din liderii informali din timpul protestelor Colectiv și s-a făcut cunoscut în mediul civic și pentru participarea la mitinguri anti-defrișare. Recent, el s-a implicat direct în cazul retrocedării ilegale de la Nadăș (Arad), deplasându-se la fața locului și luându-le apărarea bătrânilor amenințați să fie dați afară din satul lor.

Sursa: stiripesurse.ro