July 9, 2024

Cum a fost gasit minorul florestean. IPJ a dat un comunicat de presa

Minorul a fost reperat in comuna Baciu, in statia Napolact, de o persoana care a sunat imediat la Sectia 3 Politie Rurala. Dupa “retinere”, minorul a fost transportat la sediul politiei din Baciu. Au fost anuntati parintii si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați printr-un apel telefonic de către o persoană care relata faptul că în localitatea Baciu, ar fi observat un minor cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități.

La scurt timp, echipaje mixte de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde a fost depistat și identificat minorul de 13 ani, din localitatea Florești, plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 ianuarie a.c.

Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului, a comunicat IPJ Cluj