Sat. Jan 28th, 2023

COVID-19 în Primăria Cluj-Napoca// O angajată, testată pozitiv cu Coronavirus / Viceprimarul Tarcea este în continuare negativ

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

UPDATE: “Voi verifica. În cazurile respective se face anchetă epidemiologică, se stabileşte, se merge mai departe. Domnul Tarcea şi-a făcut autoizolarea la domiciliu, deşi nu era cazul. S-a retestat şi este tot negativ“, a declarat primarul Emil Boc, la Ziua Live.
„ATENŢIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca! Azi dimineaţă am primit informaţii că un angajat din Direcţia Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus. Transmit public DSP (Direcţia de Sănătate Publică) Cluj îndemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică şi să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viaţa funcţionarilor din primăriei şi nici a cetăţenilor care intră în contact cu aceştia. Nu este loc de muşamalizare! Rog prefectura să se mobilizeze şi executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecţie a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, dar şi în alte spaţii administrative ale primăriei! Angajaţii primăriei sunt speriaţi, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacţie constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pentru MEDIAFAX.
Surse din cadrul Primăriei au declarat, pentru MEDIAFAX, că informaţia se confirmă şi că este vorba despre o funcţionară. Aceasta este asimptomatică şi a cerut internarea în spital.

Viceprimarul Dan Tarcea s-a testat pentru COVID-19 în data de 4 iulie împreună cu soția și fiica. Rezultatele au fost negative în cazul viceprimarului și al fiicei, însă soția acestuia a fost depistată pozitiv asimptomatic. Dan Tarcea a decis să se autoizoleze până la o nouă testare.

Sursa: zcj.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11