Fri. Jan 27th, 2023

UPDATE: ora 17.25/ Decizie CJSU: De vineri, 6 noiembrie, Gherla intra in carantina. Se reintroduc declaratiile pe propria raspundere!

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit in aceasta dupa-amiaza in sedinta, care, si la aceasta ora (n.red. 16.50), se afla in plina desfasurare. Potrivit stiridecluj.ro, de vineri, 6 noiembrie, orasul Gherla va intra in carantina.

UPDATE: ora 17.25

Gherla intra în lockdown de vineri, de la ora 0.00, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Cluj.

Locuitorii din Gherla se vor putea deplasa numai cu declaratie pe propria raspundere si vor fi controale la iesire si la intrare in oras. Oamenii se vor putea deplasa la locul de muncă cu adeverinta, la magazinele alimentare, dar si in alte locuri pentru lucrurile de stricta necesitate. 

Declaratia pentru a iesi din casa va fi facuta public de CJSU Cluj.

Orasul va putea fi tranzitat, dar vor fi interzise opririle.

Foto: gherlainfo.ro

Luni, 2 noiembrie, rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 inregistrata in Gherla era de 8,05 la mia de locuitori. Dej, aflat la 15 kilometri distanta de Gherla, a inregistrat o rata de incidenta de 7,64, dar decizia carantinarii nu a fost pusa in discutie. Deocamdata.

Va reamintim, Cluj-Napoca a inregistrat luni, 2 noiembrie, o rata de incidenta de 5,88, iar Floresti de 5,51 la mia de locuitori.

Revenim cu amanunte.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11