April 19, 2024

CORESPONDENTA DIN PARIS// Din Floresti la EURO 2016. Azi la meciul Romania – Elvetia!

Zoli Bagi, romanas prin adoptie din cartierul “Cetatea Fetei” – Floresti, si-a convins inca sapte prieteni sa dea o “fuga” pana in Franta pentru a sustine Romania la jocurile cu Elvetia si Albania.

bagi 1

“Zborul de pe Aeroportul International Cluj-Napoca pana la Beauavis a durat cu putin peste trei ore si a fost destul de lin.

bagi 2

Parisul este plin de turisti-suporteri, de diferite nationalitati, iar atmosfera este linistita. Politia vegheaza aproape toate strazile pe care am reusit sa le strabatem in aceasta dimineata. Din pacate, ploaia nu se mai opreste!

bagi 3

In pofida ploii, centrul Parisului a inceput sa se umple de romani. Federatia Romana de Fotbal organizeaza o parada-mars a fanilor romani. Suporterii vor pleca spre stadionul Parc des Princes pentru a viziona partida cu Elvetia. Locul de intalnire si de plecare este Place de Varsovie. Din ce informatii detin in acest moment la organizatorii anticipeaza ca meciul se va juca cu casa inchisa. Romania va fi sustinuta de aproximativ 13.000 de suporteri.”

Materialul este in curs de actualizare!