Mon. Feb 6th, 2023

Controale in trafic/ 298 de autovehicule verificate/ 116 sanctiuni contraventionale aplicate

La data de 6 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.00 – 19.00, poliţiştii Biroului Rutier, împreună cu poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune punctuală pe raza de competență, în vederea întăririi gradului de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic, precum şi pentru prevenirea producerii de accidente rutiere”, informează IPJ Cluj.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au urmărit totodată respectarea măsurilor impuse în contextul actual al stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid -19.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 320 de persoane şi au fost verificate aproximativ 298 de vehicule în trafic.

Abaterile constate au atras aplicarea unui număr de 116 sancţiuni contravenţionale, 99 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice.

Dintre acestea, 35 au fost aplicate conducătorilor auto ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, iar alte 15 au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11