Wed. May 25th, 2022

Consilierul local florestean Szekely Istvan (Condoru’) s-a facut de “cacao” pe Facebook si in toata media clujeana!

O poza cu un personaj în bermude şi în tricou colorat, stând mândru în faţa Mercedesului său “ultimul tip”, parcat ilegal pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, postată de o clujeancă pe pagina de Facebook “Ai parcat ca un bou”, a devenit virală pe internet.

condoru

Personajul, despre care s-a aflat repede, graţie utilizatorilor paginii, că ar fi consilier local UDMR în comuna Floreşti, pe numele său Szekely Istvan, zis si Condoru’, a avut, atunci când s-a văzut fotografiat, o reacţie nu tocmai demnă de un om politic:

“Eu: De ce ați parcat pe pista de bicicliști?
CJ-60-SZI: Ce-ți trebe, tu? Hai, dispari! Mișcă-te! Eşti o proastă! Eşti o proastă!”

.. a relatat tânăra dialogul cu posesorul limuzinei CJ-60-SZI, parcată ilegal pe banda destinată bicicletelor.

Şi, pentru ca imaginea publică a consilierului UDMR să fie completă, un alt internaut a scos din “arhivă” o nouă poză, în care aceeaşi maşină stă parcată la fel de ilegal pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi, în parcarea mall-ului din Floreşti.

condoru 2

Reactia conducerii UDMR Cluj nu a intarziat sa apara si a condamnat “aroganta” consilierului Szekely Istvan de a parca pe pista de biciclisti.

“Este inadmisibil într-o țară civilizată ca cineva, indiferent ce mașină are Mercedes, BMW sau Trabant, să își parcheze mașina pe pista de bicicliști, iar dacă cineva îi atrage atenția să folosească acest limbaj. Voi purta o discuție cu domnul Szekely Istvan. Nu acceptăm un astfel de comportament. Eu circul foarte mult cu bicicleta și mă deranjează când cineva blochează pista de biciclete”, a precizat președintele UDMR Cluj, Csomo Botond, citat de stiridecluj.ro.

Sursa si foto: http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/puterea-internetului-consilier-local-facut-de-rusine-pe-facebook–148964.html

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11