Wed. May 25th, 2022

Comunicat: Horia Șulea și eternele promisiuni electorale.

Agitație electorală în cea mai mare comună din țară,liberalii floreșteni au ieșit la plimbare pe străzile comunei pentru discuții cu cetățenii, dar nu au scăpat netaxați de locuitorii comunei sau de competitorii politici.

Astfel Mihai Curteanu PSD Florești a avut o reacție acidă vis a vis de plimbarea electorală a liberalilor floreșteni.
,,Ieri organizația PNL Florești în frunte cu edilul comunei Horia Șulea au ieșit la împărțit pliante și promisiuni electorale pe străzile comunei.
Ne bucurăm că există aceste campanii electorale astfel mai coboară din jilțul de domnie jos în stradă și distinsul nostru edil.
Sper totuși că,administrație liberală a comunei a văzut cu ochii lor dezastrul creat în mandatele de când se află la cârma comunei,sper că au văzut drumurile care arată ca după război, dezastrul imobiliar ,lipsa parcurilor și exemplele ar putea continua din nefericire toate acestea sub sloganul #RomâniaÎnainte .

Nu ar fi mai util oare să lăsăm promisiunile și să ne apucăm de treabă? Nu ar fi mai util să oprim haosul imobiliar care a devenit un flagel pentru comunitate și să avem curajul să reglementăm dezvoltarea imobiliară?

Sursa foto: Faceobok Horia Sulea


Nu ar fi mai util să găsim soluții de a proteja locuitorii comunei și viitorii locuitori ai comunei care merită să trăiască în condiții normale nu să lăsăm comuna pradă generatorilor de profit și să o expunem riscului de a deveni o favelă ?
Până la #RomâniaÎnainte #FloreștiÎncotro domnule Horia Șulea?
Doresc să vă aduc aminte că funcțiile au o proprietate sunt vremelnice iar cu adevărat important este ceea ce lasam în urmă. ,,

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11