December 7, 2023

Comunicat de presa Primaria Floresti// ACHITAREA TAXEI DE SALUBRITATE

Incepand de astazi se poate achita taxa de salubritate aferenta perioadei 24 noiembrie 2018 – 23 mai 2019. Fiind constransi si de exercitiul bugetar anual si de anul fiscal, initial, plata se va face pentru perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2018, urmand ca din primele zile lucratoare ale anului viitor sa se achite pentru restul perioadei amintite.


TAXA DE SALUBRITATE PENTRU PERSOANELE FIZICE DE 8,4 LEI/PERSOANA/LUNA.


CONCRET, pentru o persoana, ANUL ACESTA SE VA PLATI 10,36 lei, iar apoi 39,83 lei (cu posibila variatie aferenta modului de calcul la 1 sau 2 zecimale).
Modul de calcul este aferent fractiilor zile ale lunii.


Modalitatea de plată este aceeași ca și până acum, adică una din variantele de mai jos: 
ÎN NUMERAR – ghișeul Direcției Economice, Birou Taxe și Impozite, Caseria Comunei Floresti situata pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Florești (Caserie, parter – orarul fiind disponibil pe pagina de Internet a Primăriei)
ONLINE – via ghiseul.ro / Plata fără autentificare – se alege opțiunea „Plata fara autentificare” / Plata cu autentificare – se alege opțiunea „Plata cu autentificare” în cazul în care se deține un cont de acces pentru
PRIN MANDAT POȘTAL SAU ORDIN DE PLATĂ – beneficiar Comuna Florești, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.


Nu mai este nevoie de depunerea unei noi Declarații, exceptând cazul în care situația (numărul de persoane) s-a modificat. În acest ultim caz se va depune o Declarație rectificativă.


Floreștenii (persoane fizice și juridice – proprietari de imobile) care până acum nu au depus Declarația privind numărul de persoane sunt invitatți la sediul Primăriei Florești, parter / Registratură pentru a completa / depune declarația. (Declarația se poate completa și trimite și via mail, pe adresa salubritate@floresticluj.ro, fiind nevoie și de o copie după actul de identitate, respectiv Certificat Înregistrare la persoanele juridice).

Model declaratie… aici