Wed. May 25th, 2022

Comunicat de presă Poliţia Locală Floreşti: “Atenţie pe cine angajaţi la montarea şi repararea streşinilor!”

Departamentul Poliţiei Locale Floreşti, atrage atenţia floreştenilor legat de o serie de aspecte ilicite pe de pe teritoriul comunei.

stresini

Concret, în ultima perioadă au existat cazuri semnalate de înşelăciune, pe linie de prestări servicii. În fapt, un grup de persoane beneficiind de naivitatea unora, a promis repararea streşinilor unor imobile, contra unei sume.

După o serie de lucrări defectuoase, pseudo prestatorii de servicii au cerut sume mult mai mari pentru lucrări, ameninţând şi punând sub presiune beneficiarul.

În aceste condiţii Poliţia Locală Floreşti a identificat persoanele în cauză, a aplicat amendă contravenţională şi le-a impus intrarea în legalitate şi acţionarea în Litera şi Spiritul Legii privind prestarea de servicii.

Cu toate acestea, Poliţia Locală Floreşti atrage atenţia floreştenilor să manifeste prudenţă în contractarea unor servicii din partea persoanelor fizice şi să solicite acte de desfăşurare în legalitate a activităţii precum şi acte doveditoare ale lucrării şi a plăţii.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11