Wed. Dec 7th, 2022

Comunicat – Adrian Oros (deputat, vicepresedinte PNL)” “Demiterea Ecaterinei Andronescu era obligatorie!”

Adrian Oros, deputat PNL de Cluj, considera ca demiterea Ecaterinei Andronescu din fruntea Ministerului Educatiei era absolut necesara. Pe langa afirmatiile pline de cinism facaute la o televiziune, Ecaterina Andronescu, in opinia deputatului liberal clujean, se face vinovata si de MINCIUNA prin OMISIUNE. Mai precis, prin neaducerea in discutie a Ordonatei 51/2019, prin care transportul judetean a fost scos din sfera serviciilor publice. Iar acestea sunt doar cateva dintre acuzele pe care deputatul A.Oros i le aduce Ecaterinei Andronescu.

“Consider că demiterea ministrului educației, Ecaterina Andronescu, a fost necesară luând în considerare afirmațiile pline de cinism privitoare la tragedia din Caracal.

Ar fi fost oportun că doamna Andronescu să recunoască public că mulți elevi fac autostopul în România din cauza PSD și a OUG 51/2019, emisă de guvernul Dăncilă, prin care transportul județean a fost scos din sfera serviciilor publice. Prin urmare, firmele de transport nu mai sunt obligate să deservească toate localitățile dintr-un județ și pot elimina cursele care nu le aduc profit, din mediul rural, astfel că elevi precum Alexandra sunt obligați să facă autostopul și să meargă «la ocazie»”.

De patru ori în fruntea Ministerului Educației Naționale, Ecaterina Andronescu va rămâne în istorie ca groparul învățământului profesional din România si ministrul care cerea să fie admiși în universități absolvenții de liceu care nu au promovat bacalaureatul. Astfel, dacă azi avem miniștrii si comandanții de poliție absolvenți ai unor universități obscure, pe viitor, aceste funcții ar fi fost ocupate de PSD-isti fara bacalaureat.

În calitate de vicepreședinte al Partidului Național Liberal, consider că e nevoie, mai mult că niciodată, de o reformă profundă a sistemului educațional bazată pe o cu totul altă paradigmă, o reformă fundamentată pe marile valori și renașterea morală a întregii societăți românești!”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11