October 1, 2023

Comuncat de presa Horia Sulea (Primar FLOREȘTI): “TRANSILVANIA RALLY ȘI EVENIMENTELE / CONCERTELE DIN PERIOADA SA, MOTIV DE SOCIALIZARE, CUNOAȘTERE ȘI ÎNCHEGARE A COMUNITĂȚII FLOREȘTENE”

“Acum 10 ani afirmam că îmi doresc un Florești european. De atunci am realizat pași importanți pe acest drum. Iar acest eveniment nu este altceva decât încă un pas pe care îl facem împreună spre un Florești așa cum mi-l doresc eu și așa cum și-l doresc zeci de mii de floreșteni.

Sunt deopotrivă, încântat și onorat, să fim gazda Transilvania Rally, pe 4 și 5 mai. Un eveniment deosebit, care este organizat aici a doua oară consecutiv și care a pus deja cea mai mare comună din România pe harta europeană a motorsportului. Sunt convins că anul acesta se va bucura de un succes și mai mare decât în ediția anterioară.

Anvergura Transilvania Rally, etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop și etapă europeană TER, poate fi și un motiv de socializare, cunoaștere și închegare a comunității floreștene. În acest sens, și, pentru că suntem în Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, am pregătit floreștenilor și nu numai, din 27 aprilie până pe 5 mai, alături de marele eveniment automobilistic, o serie de concerte, activități pentru copii, ateliere de creație și evenimente sportive, în perioada premergătoare raliului.

Vă aștept cu drag atât pentru a urmări galopul cailor putere și să îi ținem pumnii strânși celui mai tânăr campion național de raliuri, floreșteanul Simone Tempestini, cât și pentru a fi prezenți la evenimentele și concertele pe care Primăria Florești le-a pregătit cu drag tuturor. “


______
PS: Drumul de Legătură Nord va fi ÎNCHIS

VINERI, 4 mai: 8.30 – 16 și 20.00 – 23.59

SÂMBĂTĂ, 5 mai: 10.30-18.00”