Wed. Dec 7th, 2022

Comuna Ciurila/ Sat Salicea/ Sase persoane infectate cu Covid-19 printre care si un copil!

Primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa a anuntat aseara ca au fost depistate inca trei cazuri de COVID-19, printre care si un minor. Pana in prezent, in comuna Ciurila numarul persoanelor care sunt infectate cu COVID-19 se ridica la 6.

Cele trei persoane testate pozitiv la inceputul saptamanii au fost internate, iar familiile acestora se aflau in autoizolare.

Aseara, marti 4 august, primarul Cristinel Popa a scris pe pagina sa de socializare ca au fost testate pozitiv la COVID-19 alte trei persoane din satul Salicea:

“Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția unor trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19, în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil.

Cei trei sunt sub asistență medicală, iar familiile acestora se află în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj.

Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane.

Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!”.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11