Sat. Jan 28th, 2023

Cluj// Opt unitati de invatamant functioneaza in scenariul “rosu”. Colegiul National G. Cosbuc s-a inchis astazi!

CJSU Cluj a hotărât că, începând de astăzi, miercuri 30 septembrie, Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca va funcționa în scenariul roșu, ca urmare a apariției celui de al cincilea caz de elev pozitiv în trei clase diferite.

Situația școlilor din județ, centralizată miercuri, 30 septembrie, de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în conformitate cu datele existente la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj, este următoarea:

–  318 unități de învățământ preuniversitar funcționează în scenariul 1 (verde): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

– 97 unități de învățământ preuniversitar sunt în scenariul 2 (galben). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

– 8 unități de învățământ preuniversitar funcționează în scenariul 3 (roșu): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități sau lecții online.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11