Wed. Dec 7th, 2022

Cluj-Napoca// Vanzatoare atacata cu un cutit de un barbat cu cagula. A fost salvata de un trecator!

Un barbat este cercetat pentru talharie, dupa ce a intrat intr-un magazin din cartierul Gheorgheni, cu fata acoperita de o cagula si a amenintat vanzatoarea cu un cutit. Femeia a suferit multiple rani la mana, cap si la gat. Aceasta a fost salvata de un trecator care a intervenit. incidentul a avut loc luni seara.

În data de 18.11.2019, în jurul orei 20.00, am fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor C-tin Brâncuşi cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin o persoana de sex masculin care purta o cagula şi, sub ameninţarea vanzatoarei cu un cuţit, a încercat să sustragă bani.

La scurt timp, a ajuns şi patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie, bărbatul fiind încătuşat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanţa la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovadă în acest caz.

În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Vânzătoarea magazinului a opus rezistenţă, iar în timpul evenimentului a fost rănită la cap şi gât, iar în zona degetelor de la mâna a fost tăiată cu cuţitul de către agresor.”, a transmis  IPJ Cluj.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11