Mon. Feb 6th, 2023

Cluj-Napoca// Un barbat si-a rapit fiul si a amenitat ca-l omoara. A fost retinut pentru 24 de ore!

Politistii clujeni au retinut un barbat, in varsta de 31 de ani, din Cluj-Napoca, pentru amenintare si lipsire de libertate. Acesta si-a rapit fiul si a amenintat ca-l omoara.

“La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiu, ar fi adresat amenințări membrilor familiei, prin intermediul unor mesaje, referitoare la integritatea fizică a fiului său, în vârstă de 5 ani, dar și a celei proprii.

În urma sesizării, la nivelul inspectoratului, au fost demarate cu operativitate activități pentru depistarea acestuia și a minorului, în cadrul misiunii, în vederea gestionării situației intervenind și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În jurul orei 00.15, activitățile de căutare derulate au condus la identificarea bărbatului și a minorului, de către un echipaj al polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

După găsirea celor doi, la sediul unității de poliție, au fost continuate verificările, pentru clarificarea tuturor aspectelor existente, în cauză fiind totodată sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, în vederea protejării intereselor minorului, care ulterior a fost lăsat în custodia mamei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore.

În cauză, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, printre măsurile impuse fiind și aceea de a păstra o distanță minimă de 200 de metri față de familie, de domiciliu și locul de muncă al membrilor acesteia”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11