May 21, 2024

Cluj-Napoca// Semafoare si noi treceri de pietoni

Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, a anuntat ultimele noutati in privinta infiintarii de noi treceri de pietoni, respectiv de amplasarea si punerea in functiune de semafoare cu actionarea butoanelor pentru pietoni.

“Au fost puse în funcțiune instalații de semaforizare și au fost înființate noi treceri de pietoni. Este vorba de amplasarea unui nou semafor, la trecerea de pietoni de pe strada Plopilor, de la intersecția cu strada Şesului, cu acționarea butoanelor pentru traversarea pietonilor.

De asemenea, a fost semaforizată intersecția străzilor Cpt. Grigore Ignat cu Traian Vuia, odată cu înființarea a două treceri pentru pietoni semaforizate, una pe str. Cpt. Grigore Ignat la intersecție cu str. Traian Vuia și una pe strada Traian Vuia la intersecție cu str. Cpt. Grigore Ignat. Prin semaforizarea intersecției, se va permite și efectuarea virajului de stânga dinspre strada Cpt. Grigore Ignat.
Nu în ultimul rând, a apărut un semafor nou la intersecția străzii Fericirii cu podul Locomotivei. Trecerea de pietoni din apropierea Poliției Feroviare se desființează, aceasta fiind relocată înspre intersecție.”