Mon. Dec 5th, 2022

Cluj-Napoca// Se modernizeaza centrul orasului. Vezi foto!

Pe data de 13 mai au demarat lucrările de modernizare a Pieței Lucian Blaga și a străzilor învecinate, informează Primăria Cluj-Napoca.

Este vorba despre obiectivul de investiții ,,Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, strada Republicii (primul tronson), strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajare piste de biciclete”, proiect finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 : Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”.

 

Pe perioada lucrărilor, se desființează temporar parcările de pe str. Emil Isac, adiacente numerelor fără soț, respectiv standul taxi din Piața Lucian Blaga între str. Gh.Șincai și Petru Maior.

 

”Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zona șantierului care presupune restricții de circulație ce vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Tot ei, nu e nimic DIFERIT

Lucrările sunt executate de asocierea SC Diferit SRL – – Starcom Exim SRL, valoarea contractului este de 20.592.463, 79 lei fără TVA, iar durata de execuție este de 6 luni.

Foto: Floresti24.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11