Tue. Sep 27th, 2022

Cluj-Napoca// Boc vrea ca locuitorii sa folosesca autobuzele si o banda dedicata transportului in comun dinspre Floresti

Primarul Clujului, Emil Boc, vrea ca traficul auto sa fie redus in oras si oamenii sa foloseasca mijloacele de transport in comun. Cu alte cuvinte, mai lasati-va masinile acasa!

La un post de radio, edilul municipiului Cluj-Napoca a declarat:

Dacă nu prioritizăm transportul în comun vom avea mari probleme. Acum toată lumea este nemulțumită. Sper că până la începutul noiembrie să rezolvăm problema traficului între Calea Florești și Mărăști.

Vreau să facem o solicitare către CNAIR prin care să gândească o bandă dedicată transportului în comun dinspre Florești, cel puțin până la intrare în Cluj.

Vom avea bandă dedicată pentru transportul în comun de la intrarea pe Calea Florești prin rearanjarea locurilor de parcare. Trebuie să montăm mai multe semafoare suplimentare pentru autobuz, astfel încât transportul în comun să plece primul.

Eu cred că până în luna noiembrie vom rezolva această problema.

Nu vom tolera deloc mașinile parcate în stațiile de autobuz, trecerile de pietoni sau diferite intrări importante în oraș”, a afirmat Boc.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11