June 10, 2023

Cluj-Napoca// Barbat retinut de politisti dupa ce a incendiat o usa de acces in Primaria Cluj-Napoca

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Aghireşu, a fost reţinut de poliţiştii clujeni, după ce a incendiat o uşă de acces în sediul Primăriei Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de sâmbătă, 20 august.

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 20,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în Primăria municipiului şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale. La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat şi imobilizat de poliţişti în zona centrală a oraşului şi a fost condus la unitatea de poliţie. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Foto – captura video

Potrivit Agerpres, bărbatul ar mai fi încercat să incendieze coşuri de gunoi din oraş şi că ar fi fost internat de curând pentru consum de droguri şi tulburări de personalitate.