April 24, 2024

Cluj// Accident mortal intre localitatile Plaiesti si Badeni

Un grav accident de circulatie a avut loc, sambata, intre localitatile Plaiesti si Badeni. O femeie de 21 de ani si-a pierdut viata.

„Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit o autoutilitară și un autoturism puternic avariate. Conducătorul autoturismului, o femeie se afla încarcerată, cu multiple traumatisme severe și în stare de inconștiență”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei, preț de aproximativ 15 minute, după care aceasta a fost predată unui echipaj al SAJ. În ambulanță, organismul slăbit de rănile suferite a intrat în stop, iar echipajul SAJ a început imediat manevrele de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Ulterior, politistii au confirmat decesul tinerei de 21 ani. De asemenea, o a doua femeie și un copil de 10 ani a fost consultați de echipajele medicale și au fost transportați la spital. Din fericire, aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

„Conform primelor cercetări, o conducătoare auto de 21 de ani din localitatea Plăiești, în timp ce conducea pe DC 82, pe raza localității Bădeni, pe fondul vitezei neadaptate (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din Luduș, jud. Mureș. În urma impactului, a rezultat decesul conducătoarei și rănirea altor doi pasageri din același autoturism”, se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Cluj.