Thu. Oct 6th, 2022

Cine suntem noi – Zizzi’s Events – si ce este Parkour (Advertorial)

Suntem o echipa tanara, specializata în crearea de evenimente inovatoare, sofisticate și de ultimă oră.
Prin experiență am dezvoltat o cunoaștere și înțelegere profundă a lumii evenimentelor, artei și serviciilor de ospitalitate. Ca și companie suntem creatori de povești, credem cu tărie că experiența evenimentului poate avea un impact major asupra oaspeților.
logo ingust
Pentru ca vrem sa aducem mai multa culoare si veselie in Floresti, sa schimbam preconceptiile si sa aratam ca se poate face o viata interesanta si aici, nu doar in Cluj. Poate chiar mai interesanta!

Avem resursele, imaginatie si vointa sa aducem noutati pentru toti florestenii si nu numai (speram sa vina si din alte localitati :)) )

Una dintre noutatile noastre este trupa noastra colaboratoare de atleti de Parkour, pe care ii si promovam si vom avea cateva evenimente in colaborare (ex. lansari de aparate, produse etc.) Ganditi-va asa : parkour, spectacol de lasere, artificii, muzica excelenta, locuri de joaca special amenajate = va dati seama! Eu una de abia astept si sunt convinsa ca nu-s singura din Floresti.

4 ani pentru ca unul e prea putin sa schimbi imaginea, iar cifra 5 nu-mi place.

Ce ne recomanda?

13 ani de experienta in domeniul organizarii de evenimente (majoritar prezentari de moda, concerte, targuri, conferinte, petreceri tematice), colaborari cu diverse reviste (ex. revista Mireasa din Cluj Napoca), organizari de shootinguri foto. Cel mai recent eveniment al nostru a fost Festivitatea de Absolvire a UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, organizat pe Cluj Arena pe 2 iulie si a fost un real succes.

www.zizzis-event.ro

Mai departe il las pe colegul meu parkour-ist sa va prezinte ce fac ei.

parkour-clujCe este parkour? Este cel mai nou sport extrem care prinde amploare si la nivel global dar si in Romania, fiind practicat de din ce in cei mai multi tineri. Consta in a ajunge din punctul “a” in punctul “b” intr-un cadru natural sau urban in cel mai eficient fel posibil. Are si o parte artistica in care nu mai conteaza eficienta in miscare, ci miscarile cat mai artistice folosindu-te de obstacolele din jur (bari, ziduri etc).

Aceste miscari artistice pot insemna orice de la rostogoliri la elemente de gimnastica sau arte martiale. Ma numesc, Kiss Attila si momentan sunt printre cei mai buni practicanti de parkour din Romania. Acest sport extrem a aparut prima data in viata mea acum 10 ani, si de atunci am ajuns sa reprezint Romania la diferite concursuri si evenimente internationale.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11