April 12, 2024

Campia Turzii// Un barbat a sunat la 112 si a spus ca a ucis o femeie. Apelul a fost fals!

Un barbat din Campia Turzii a fost internat la Clinica de Psihiatrie Cluj-Napoca dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri, a sunat la 112 si a anuntat ca a omorat o femeie, pe care ar fi aruncat-o intr-o fantana.

Politistii au inceput verificarile si au stabilit ca este vorba despre un apel fals. Individul nu este la primul apel de acest gen.

“În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 53 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat prin apel 112 faptul că a ucis o femeie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca apelul este unul fals. S-a impus măsura internării bărbatului la Psihiatrie, la Cluj-Napoca.

Bărbatul se afla în stare de ebrietate și era cunoscut pentru diverse apeluri date anterior la 112, pentru care a și fost amenda.

De această dată a sunat să anunțe că a ucis o femeie și a aruncat-o într-o fântână. A trebuit să investigăm și să tratăm serios un astfel de apel, chiar dacă, ulterior, s-a dovedit a fi unul fals”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.