December 8, 2023

Camera de luat vederi gasita “intamplator” in tavanul biroului directorului executiv al Primariei Floresti!

Un dispozitiv de inregistrat imaginini (n.red. camera) a fost descoperit in cursul diminetii, cica total intamplator (!), in biroul directorului executiv al Primariei Floresti.

Potrivit primarului Horia Sulea, contactat telefonic pentru a explica acest caz, un consilier din cadrul Biroului de Achizitii Publice, Remus Corpodean, a intrat in biroul directorului executiv, d-na Raluca Doja, si dupa cateva minute de discutii i-ar fi spus ca in tavanul fals “parca” se afla o camera de luat vederi.

 

A fost sesizata Sectia 6 Politie Rurala Floresti.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  violarea sediului profesional, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”, transmite IPJ Cluj.