Mon. Feb 6th, 2023

Ca-n America anilor ’60/ Cinema Drive-In la VIVO!. Numarul de locuri e limitat si biletul nu e ieftin

Distantarea sociala obliga conducerile Mall-urilor la cautarea de solutii pentru pastrarea in proportii rezonabile a celor mai fideli clienti.

Astfel, de maine, vineri iunie, VIVO! va dispune de un cinema Drive-In.

“Distanțierea socială a devenit o necesitate reală și persistă chiar și acum când măsurile de precauție s-au mai relaxat, dar nevoia de activități relaxante este și ea foarte importantă. Dacă plimbările prin parc și serile petrecute la terase au devenit din nou parte din viața cotidiană a fiecărui român, ne lipsesc totuși evenimentele.

Introducem conceptul de Drive In Show, care respectă normativele legale și oferă publicului distracție în siguranță. Mașina poate deveni mai mult decât un mijloc de transport, poate fi noul spațiu de distracții. Din mașină, filmele și concertele pot fi privite și ascultate live, pe frecvența dedicată evenimentului (FM/la radio).

Accesul în spațiul destinat pentru eveniment se va face începând cu 60 de minute înainte de începerea proiecției. La intrare vor fi prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR. Numărul de locuri este limitat la puțin peste 100 de maşini pentru a putea să existe o vizibilitate maximă pentru toti participanţii”, ne informează cei de la entertix.ro.

Sunetul filmului va putea fi recepționat în habitaclul mașinii, frecvența FM va fi comunicată la locaţie.

Preţul unui bilet este de 75 de lei.

Primele filme proiectate vor fi “1917” (ora 17:00), “Ad Astra” (ora 20:30).

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11