March 21, 2023

BREAKING/ CJSU Cluj a decis: De joi, 22 octombrie, timp de 14 zile, Cluj-Napoca, Floresti si Triteni intra in CARANTINA!/ Masuri Speciale de LUMINATIE!

In Cluj-Napoca, Floresti și Triteni se intră de JOI, 22 octombrie, în scenariu 3, care prevede închiderea școlilor și a altor activități, pe fondul exploziei cazurilor de COVID-19.

Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj prevede că se închid școlile și grădiniță pentru 14 zile și devine obligatorie purtarea măștii pe străzi. De asemenea, se închid toate localurile publice, teatrele și cinematografele. 

MASURI SPECIALE de LUMINATIE

Pentru data de 1 Noiembrie, când se comemorează Ziua Morților, vor fi impuse măsuri speciale: fiecare persoană care participă la comemorări trebuie să poarte mască și să respecte distanța de 2 metri față de alți oameni.

În biserică și afară trebuie ca fiecare persoană să aibă un perimetru de 4 metri pătrați la dispoziție, pentru a nu fi aglomerație.

Ședința CJSU Cluj s-a desfășurat in ediul online, iar anunțul final va fi făcut de prefectul Clujului, Mircea Abrudean, în jurul orei 15.00.

În toate cele trei localități s-a depășit incidele de 3 cazuri la mia de locuitori și trebuie luate măsuri pentru a evita o criză uriașă și supraaglomerarea spitalelor.