Tue. Nov 29th, 2022

BREAKING// Control rutier IPJ – Sofer CTP, linia M24, nu a trecut testul fiolei. Calatorii au fost dati jos si preluati de un alt autobuz!

In aceasta dimineata, zona sens giratoriu BMW, politistii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ au efectuat un control rutier de rutina. Printre autovehiculele oprite s-a numarat si un autobuz CTP, linia M24.

Soferul a fost pus sa sufle in fiola si, stupoare, nu a trecut testul!

Politistii au luat decizia de a opri din trafic autobuzul si au solicitat dispeceratului CTP trimiterea de urgenta a unui alt mijloc de transport in comun pentru preluarea calatorilor.

Contactat telefonic, Alin Oaida, sef Serviciu Exploatare si Siguranta Circulatiei, a confirmat incidentul din aceasta dimineata.

“Va pot confirma controlul rutier efectuat si ca soferul nu a trecut testul fiolei, respectiv preluarea calatorilor de catre un alt autobuz. Nu va pot spune in acest moment ca soferul ar fi inverzit fiola, dar nici ca rezultatul a iesit negativ. Acesta a contestat rezultatul si a cerut sa fie dus la UPU Cluj pentru preleverarea de probe biologice pentru a-si dovedi nevinovatia. Sper din tot sufletul sa nu fie vinovat, in caz contrar va suporta consecintele legii”, a afirmat dl. Alin Oaida.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11