May 18, 2024

Biroul Electoral de Circumscriptie Floresti ne va comunica astazi cine sunt candidatii

In aceasta dupa-amiaza, orele 15.00, Biroul Electoral de Circumscriptie Comunala nr.38 Floresti, format din Judecator Aneta Beatrice Birau, Loctiitor Codruta Elena Marc si reprezentantii partidelor parlamentare – Gurzo Adel (UDMR), Marcel Muntean (PNL), Mircea Suciu (ALDE), Sebastian Costea (PSD), Adela Mariana Trescovan (UNPR) – se va intruni pentru a analiza toate candidaturile depuse pana la teremenul limita, care a expirat ieri la orele 23,59.

dan_nicolau_0

Din informatiile pe care le detinem, candidatura Dr. Dan Mihail Nicolau (foto), din partea Partidului Romania Unita, este pusa sub semnul intrebarii.

Contactat telefonic, dr. Nicolau a declarat ca asteapta comunicatul oficial al Biroului Electoral de Circumscriptie Floresti si abia dupa aflarea verdictului ne va oferi o declaratie oficiala.

Ieri, la Biroul Electoral de Circumscriptie Floresti s-a inregistrat si candidatura pentru functia de primar a consilierului local Julien Muntean, acum membru Partidul Social Romanesc (PSRO), ex-PNL, ex-PSD, impreuna cu o lista de 14 persoane pentru Consiliul Local Floresti.

In Floresti avem si PMP. Consilierii locali Anca Jakab-Chirca si Cristian Coroian (PDL si de conjunctura PNL) au trecut la PMP, iar candidatul partidului lui Basescu si Udrea la Primaria Floresti este Adrian Mic.

Comunicatul Biroului Electoral de Circumscriptie Comunala nr.38 Floresti este asteptat dupa orele 20.00!