July 20, 2024

Baza Sportiva Transilvania/ Street Food Festival, la a sasea editie/ Conditii de acces

După un an de pauză involuntară, planetele și truck-urile se aliniază din nou și ne revedem la cea de-a șasea ediție Street FOOD Festival Cluj-Napoca. De data asta, într-o locație nouă de care te vei îndrăgosti instant, Zazen – Verde Urban, pe Blvd 1 Decembrie 1918, nr.41.

Pentru că îți era dor și de concerte, ți-am pregătit 4 seri cu muzică live excelentă. Grasu XXL, Guess Who, Byron, The Monojacks, The Kriptonite Sparks și Dimitri’s Bats sunt câteva dintre numele din line-up-ul nostru, iar lista urmează să fie completată cu noi artiști.

Reguli acces:
Joi – intrare liberă
Vineri, sâmbătă, duminică – 25 lei/zi
Abonament 3 zile – 60 lei

Bilete pe https://entertix.ro/

🔳 Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care prezintă testul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore.

🔳 De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost, vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.

🔳 Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente. Organizatorii pot decide în orice moment sistarea vânzării de bilete zilnice la casele de bilete ale Festivalului sau sistarea temporara sau permanenta a accesului in festival, în situația în care capacitatea totală a fost atinsă sau în orice altă situație considerată necesară de către organizatori sau de către autorități.

🔳 Accesul minorilor sub 10 ani este gratuit pe toată perioada festivalului. Accesul minorilor sub vârsta de 16 ani în incinta Festivalului se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional si cu respectarea integrala a prevederilor din regulament cuprinse la art. 1, 2 si 3. Minorii in varsta de peste 16 ani trebuie sa poata face dovada varstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul in festival neinsotiti.

🔳 Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

Sursa: streetfoodfestival.ro