May 18, 2024

Barbatul disparut din Floresti si cu probleme psihice a fost accidentat grav de o masina tocmai in localitatea Rascruci. Toader Gheorghe a decedat in Ambulanta!

Vesti tragice am primit din partea apropiatilor familiei lui Toader Gheorghe disparut din Floresti in data de 25 decembrie, vazut ultima oara in zona Metro.

lumanare

Familia a anuntat imediat Sectia 6 Politie Rurala Floresti si in cursul acestei zile media pentru ca acesta sa fie gasit, Toader Gheorghe fiind suferind de Alzheimer.

In cursul dupa-amiezii de sambata, Toader Gheorghe (Coca), in varsta de 70 de ani, cu domiciliul in Floresti, strada Avram Iancu nr. 164, ar fi fost recunoscut de catre o cunostiinta a familiei tocmai in localitatea Fundatura.

toader Gheorghe

Aceasta a alertat familia lui Toader Gheorghe, dar nici doua ore mai tarziu familia a fost anuntata ca barbatul ar fi fost lovit de o masina pe raza localitatii Rascruci.

Din nefericire, informatia s-a dovedit a fi adevarata.

Toader Gheorghe a fost surprins si accidentat grav de un autoturism marca Volkswagen, condus de un tanar in varsta de 25 de ani din Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre Dej inspre Cluj-Napoca, si in ciuda eforturilor medicilor SMURD a decedat in ambulanta.

UPDATE : ”Un conducător auto, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, pe direcția Gherla – Cluj-Napoca, în localitatea Răscruci a accidentat un bărbat de 70 de ani, din localitatea Florești, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii”, a declarat pestru Stiri de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ, comisar șef Daniel Graur.

C.S.