May 18, 2024

Barbat batut in Floresti, pe strada Florilor, si lasat intr-o balta de sange!

In cursul serii de ieri (n.red. orele 23.10), miercuri 20 aprilie, pe strada Florilor – in imediata apropiere a imobilului de la nr. 320 – un barbat a fost batut si lasat in stare de inconstienta.

agresiune florilor 039

Politistii de la Sectia 6 Rurala au fost instiintati in jurul orei 23.15 minute de catre un locatar de pe strada Florilor ca o persoana a fost batutat si lasata intr-o balta de sange, iar agresorul, imbracat cu o geaca maro si o caciula pe cap, de inaltime 1.80-1.85, a fugit de la locul incidentului, nu inante de a-i mai da doua palme pentru ca cel cazut sa-si revina.

agresiune florilor 041

“Am iesit pe geam si am strigat la agresor sa nu fuga, iar sotia a sunat la 112. Victima era intinsa pe jos si din zona capului ii curgea sange. Langa aceasta se afla si fiica lui care plangeaAgresorul i-a mai dat doua palme sa-si revina si apoi a fugit. Politistii au facut masuratori, iar un echipaj de la Ambulanta l-a transportat pe barbatul batut la UPU”, ne-a declarat martorul.

agresiune florilor 042

Din informatiile pe care le detinem, victima a suferit o comotie cerebrala severa, insa acum se afla in afara oricarui pericol.

Astazi urmeaza a fi audiata de catre politistii Sectiei 6 Floresti, iar cercul de suspecti a fost redus la doar doua persoane, dupa ce mai multi agenti l-au cautat pe agresor in zona strazilor Florilor, Cetatii III, Ioan Rus, Eroilor.

C.S.